Tuesday, June 11, 2013

8 causes of spouse conflict and the solution

IN marriage, spouse quarrel is normal. In fact, some consider it to be odd life the saying goes, while much less bitten tongue longer husband and wife.
However, every couple want peaceful household without any problems. What causes the problem in the household?

Here are eight quarrels cause conflict and how to resolve.

1. Income
Income greater than her husband's is indeed not uncommon. However, when the reverse problem arises.
This is because the husband will feel inferior due its earnings do not appreciate the wife feels himself to be a pillar of family pride and honor not his spouse.

solution:
Although income is greater than her husband's wife, trying to be tactful and still respect him as head of the family. Cherish her ​​husband no matter what. If you are going to question his income, he eventually tired and there will be arguments.

2. Child
Absence of children in the family are also often cause prolonged conflict between couples. Maybe after five years of marriage, the husband is always blamed as the barren wife. In fact, the husband does not want to seek treatment to find out who is troubled.

solution:

Talk amicably with husband and together make inspections. If the doctor says you are healthy and husband, why should be pointing fingers at each other? Perhaps God has not wanted to give sustenance to you.
God also want to test your patience and couples. If still not blessed with a baby boy of 10 years or more, talk to adopt a child.

3. Family intervention
The presence of a third person, such as brother-in-law or relatives in the family sometimes create conflict in the household. Little things that should not be transformed into a big problem. For example, the question of giving pocket money to the brother-in-law or money to parents.

solution:
You should be open. Before you and your husband give assistance, whether for your family or husband, always discuss about the amount that must be spent and who should provide assistance.

4. Sex
Sexual problems also become a point of discord in the marriage. Usually the husband often complains about her dissatisfaction after the treat. Husbands generally be ego and not want to know. On the way, many things cause her to be like that. For example, tired, stressed with work in the office or pregnant.

solution:
Wife or husband having sex with a partner problems, should be frank. It can prevent unsuspecting partner and accept the situation as it is.

5. Confidence
Couples who have vowed for co the end of life are not questioned about their confidence to face life boat. However, many questions arise after married until the cause of the fighting.

solution:
Stick to the promise and try to appreciate each other. Although in the middle of you or your spouse have agreed to choose separation, it should be no coercion.

6. Parent-in-law
Presence-in-law in the household is often a problem. This is because there is too much according to his in-law said to ignore her.

solution:
If you do not agree with a comment or reprimand in-law, do not show negative facial expressions in front of him. Try sober-minded, make a husband turns whole mind to overcome the problem.

7. Different Variety
Unites two hearts, means combining two personal and of course tastes differ. For example, a taciturn husband, while her warm and fussy and does not include the question of hobbies or sports, and many things are materially different.

solution:
Accept partner is. If you are a taciturn husband, you should be friendly. Try to soak your partner interest.

8. Limited communication
Spouses are equally busy usually not enough time to communicate. At most they met while going to sleep. Sometimes, for breakfast or dinner even arrived late, respectively.
Lack or no time to communicate the meaning of poses. This is because her husband did not know the problem, and vice versa.

solution:
Any busy than you and your husband, set the time for the commitment that family is the most important thing. Find well family time such as breakfast and dinner together. Similarly, the days entertainment.
Try to enjoy it with your family. Even though you and your husband everyday work outside the home, but the family is not neglected otherwise be balanced family and career.

Sunday, June 9, 2013

marriage problems and solutions

All wedding will definitely have a problem. If you are looking for help in solving the problem your own wedding, it is important for you to realize that you are not alone.




Many are having problems in your marriage like. When looking at some of the common problems in the marriage, the techniques can easily be done in most cases to stop this problem from continuing to linger.

Among the most common problems and frequently occurs in the marriage is financial problems, not having enough time with each other, communication problems, differences in raising children and even less romantic couple problems.

When you take the advice listed below, you will learn some simple tips and techniques to solve problems that often occur when the wedding is.


1. Avoid Fights Unfair

No matter what happens in the marriage problem, it is important for you to discuss and resolve them in the most tolerant and understanding.

Disagreement in any relationship and ties will occur. However, the dispute should occur under controlled conditions. You do not need too be selfish or overly defend yourself.

Never pry back your partner's mistakes. Focus and just discuss issues that are taking place only, instead of the old issues even arise again. You also do not need to criticize your partner at all.

Disagreements and differences of opinion are sometimes good for marriage as part and parcel of life, but have different opinions on the situation unfair and gobbling anger will only bring bad feelings and negative thoughts of your partner.

When you talk of peace and justice, communication between couples are more open and they will be aware of the errors or mistakes made​​, and subsequently be able to find a solution together.


2. Always Forgive and Forget the Past Errors

Anytime you argue or misunderstanding with your partner, you should try to solve them, forgive and forget about the problem.

Discuss current problems, not get carried away with the problems of the past and try to be open minded when discussing each other.

Once the solution has been agreed, forget the problem and apply it to mutually forgive each other.


3. Never Default The promise

Promise that unfold on the lips often magnificently and sheer sweet, but when it came time to deliver on the promises, you failed to do it!

Believe that you have made ​​a big mistake and if not handled properly, this problem will interfere with well-being of your marriage.

So important that we fulfilled the promise even the smallest promise promise promise as want to go out to eat together. Keep in mind that the promises are not kept too small can result in the destruction of your relationship.


4. 'Dating' With Partners

One of the very successful method to solve a common problem in marriage is to organize 'dating' again with your spouse seems to encounter first.

This technique recalls memories of when you first fell in love. You will remember what it feels like to be together when you first met and you always talk about your happiness with a partner.


Talk about life with your partner. All expressed his feelings against him. This practice will definitely give a big difference in your wedding journey, heading for eternal happiness. :)

want more tips,click here